Terug naar Nieuws

Vacature advocaat Personen- en familierecht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Salaris                      Aantrekkelijk pakket

Locatie                     Amsterdam

Datum                      10 augustus 2020

Loonstein Advocaten is wegens uitbreiding van het team op zoek naar een ambitieuze Advocaat-medewerker die gespecialiseerd is in het Personen- en familierecht.

Wij zijn een kantoor voor mensen met ambities. Dit jaar vieren wij ons 40-jarig bestaan. Begonnen als algemene praktijk, zijn wij ons de laatste jaren nog meer gaan specialiseren op een beperkt aantal rechtsgebieden, waaronder het personen- en familierecht. De toestroom van cliënten die advies en bijstand nodig hebben is voor ons huidige team te groot, reden waarom wij op zoek zijn naar een ambitieuze Advocaat-medewerker.

Loonstein Advocaten is begonnen als familiebedrijf. Daardoor zijn wij een bedrijf met korte lijntjes, sociale contacten en is de aandacht voor ontwikkeling van onze medewerkers groot. Wij willen dat onze mensen niet alleen goed zijn in hun werk, maar hier ook plezier in hebben. Wij staan ook dicht bij onze cliënten. Ons doel is telkens niet alleen het optimale resultaat te behalen voor de cliënt, maar deze ook tevreden over de verleende bijstand achter te laten.

Omschrijving

Advocaat Personen- en familierecht

Je komt te werken in een praktijk met toonaangevende zaken en cliënten.

De advocaten van deze sectie procederen en adviseren in allerlei kwesties binnen het personen- en familierecht, waaronder zaken met een internationaal karakter. Op dat gebied geniet het kantoor niet alleen regionale en nationale bekendheid, maar ook internationaal staat het kantoor daarom bekend. Hoewel er veel wordt samengewerkt, is er ook ruimte voor veel eigen verantwoordelijkheid. Indien dat past binnen jouw ontwikkeling, behoort ook het volgen van een specialisatie-opleiding tot de mogelijkheden.

Profiel van kandidaat

Profiel Advocaat Personen- en familierecht

Wij zoeken een ambitieuze advocaat met het liefste (minimaal 3 jaar) ervaring in het personen- en familierecht. Bij ons staat echter niet ervaring of leeftijd voorop, maar kwaliteit. Affiniteit met andere rechtsgebieden is een pré. Procederen is een belangrijk onderdeel van de functie, dus plezier en ervaring in procederen is vereist. Kennis van en ervaring met mediation is een pré, maar geen vereiste.

We zijn op zoek naar een kandidaat die veelzijdig is. Je bent veel en vaak met cliënten in contact, daarom zijn goede sociale vaardigheden essentieel. Er wordt van je verwacht dat je in staat bent om zelfstandig werk van hoge kwaliteit te leveren. Creativiteit en een sterk analytisch vermogen zijn nodig om zo het beste resultaat voor de cliënt te bereiken. Goede beheersing van de Nederlandse taal is vereist. Beheersing van Engels (en eventuele andere talen) is een grote pré. Wij zijn op zoek naar een bevlogen kandidaat die het verschil kan maken en toegevoegde waarde heeft.

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Wij zijn op zoek naar een advocaat voor 5 dagen per week. In overleg is 4 dagen ook mogelijk. Je ontvangt een uitstekend salaris met vakantiegeld en bonusmogelijkheden.

Het kantoor van Loonstein Advocaten is gelegen in een rustige wijk in Amsterdam, centraal gelegen. Het kantoor is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf het station Zuid/WTC is het slechts 5 minuten fietsen of 15 minuten lopen. Kom je met de auto? Dan is ook dat geen probleem. Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je meer weten over deze vacature en werken bij Loonstein Advocaten? Neem dan snel contact op met ons via 06-19332921 of info@loonsteinadvocaten.nl.

Meer nieuwsartikelen