Over Loonstein Advocaten

Loonstein Advocaten is er voor iedereen

Van jongste advocaat van Nederland tot familiebedrijf

In 1980 werd de pas 22-jarige Herman Loonstein beëdigd als advocaat – op dat moment de jongste advocaat van Nederland. Na drie jaar ervaring bij het bekende advocatenkantoor Gomperts in Amsterdam, besloot hij samen met twee andere advocaten een eigen kantoor op te richten: Loonstein Advocaten was geboren. Met een unieke, persoonlijke en bovenal creatieve aanpak om de gewenste doelen voor cliënten te behalen – in de juridische wereld ook wel bekend als een Loonsteintje – groeide hij uit tot een van de bekendste advocaten van Nederland. Ruim 20 jaar na de oprichting verhuisde het kantoor naar een woonhuis in Amsterdam-Buitenveldert en sloten zijn drie zonen, die de passie voor rechtvaardigheid met hun vader delen, zich aan. Met vader, zoons en andere specialisten, advocaten, juristen en medewerkers groeide Loonstein Advocaten uit tot meer dan een familiebedrijf. Met een hoofdkantoor in Nederland en een vestiging in Israël, behandelen ze zaken van Nederlanders in Israël en vice versa. Loonstein Advocaten heeft de ambitie om uit te groeien tot full-service juridisch bureau met meerdere vestigingen in Nederland. 

Juridische hulp, voor iedereen

U heeft een juridisch probleem. Dan bent u bij Loonstein Advocaten aan het juiste adres. Groot of klein, individu of bedrijf. Binnen én buiten de rechtszaal bieden wij de noodzakelijke hulp, steun en inzet. We begrijpen dat een juridisch probleem of conflict zeer belastend kan zijn voor u en uw omgeving. Daarom staan wij klaar om naar uw verhaal te luisteren en hebben we oog voor het persoonlijke aspect achter het juridisch probleem. We werken persoonlijk en houden korte lijntjes. Iedereen moet de kans krijgen om zijn of haar recht te kunnen halen. Wij werken ons niet alleen in het zweet voor de multinationals, maar juist voor MKB-bedrijven en particulieren.

Creativiteit & lef

De unieke aanpak vol lef waar Herman Loonstein de basis voor legde, is inmiddels door iedereen binnen het kantoor eigen gemaakt. Doorzettersmentaliteit en een passende oplossing voor de cliënt staat centraal.  Onze advocaten spelen het spelletje niet zoals verwacht en wijken af van gebaande paden. Wij stoppen niet bij de eerste tegenslag en accepteren het niet als het voor de cliënt de verkeerde kant opgaat door automatisme of bureaucratie. Wij zijn advocaten en juristen, die met de beste strategie tot het uiterste gaan om het optimale resultaat te behalen.

Ervaring & expertise

De oprichter van ons kantoor, prof. mr. Herman Loonstein, zit al ruim 38 jaar in het vak. Samen met de andere advocaten, juristen en medewerkers van Loonstein Advocaten vormt hij een team van ervaren specialisten op bijna alle rechtsgebieden. Wij geloven in specialiseren, maar wij geloven niet dat ruime expertise op één rechtsgebied de beste advocaten creëert. Juist de kennis van en ervaring in verschillende rechtsgebieden kan in veel zaken toegevoegde waarde hebben. Een probleem is vaak groter dan slechts één element in één rechtsgebied. Cliënten zijn niet toegewezen aan de kennis van één advocaat. Onze specialisten werken samen.

Neem contact op

+31 (0) 20 67 31 555

beschikbaar van ma – vrij  09:00 – 17:30

Adres Groot Blankenberg 49
1082 AC Amsterdam

Email info@loonsteinadvocaten.nl