• Startups
 • Ondernemingsvormen (vennootschappen, eenmanszaak, VOF, etc.)
 • Fusies en overnames
 • Juridische geschillen tussen aandeelhouders of werknemers
 • Contracten
 • Aansprakelijkheid en schadeclaims
 • Bedrijfsruimtes
 • Incassotrajecten
 • Concurrentie

Hulp nodig bij het ondernemingsrecht?
Het ondernemingsrecht houdt zich bezig met alle soorten rechtspersonen die een winstoogmerk hebben. Bij het voeren van een onderneming komen natuurlijk ontelbaar veel kwesties kijken. Bij het opzetten van de onderneming dienen al belangrijke keuzes te worden gemaakt, zoals voor welk soort rechtspersoon er wordt gekozen, welke plaats van vestiging en wat voor inrichting het bedrijf krijgt. Ook worden vaak al voor de formele oprichting contracten gesloten met andere partijen. Een bestaande onderneming loopt helaas vaak tegen problemen op. Dit kunnen geschillen over overeenkomsten zijn met werknemers, leveranciers of afnemers en/of verhuurders van panden. Uw bedrijf kan ook te maken krijgen met vraagstukken rondom faillissement en surseance.

Bij al deze kwesties staan wij u graag bij. Wij staan erom bekend ‘outside the box’ te kunnen denken. Dit biedt veel voordelen in het ondernemingsrecht. Juist de creatieve oplossing kan vaak de uitweg bieden en leiden tot mooie resultaten.  

Onze manier van aanpak
Heeft u een geschil? Wij helpen u graag. Dat doen wij in eerste instantie door u uit te nodigen op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. U vertelt ons hierbij uw verhaal. Wij zullen u direct een eerste analyse geven over hoe wij de kansen in uw zaak inschatten. Wij zullen vervolgens in overleg met u een plan van aanpak maken. Hierbij krijgt u duidelijkheid over de aard en duur van onze werkzaamheden, de gewenste resultaten en andere scenario’s en natuurlijk het voor en door u te verwachten kostenplaatje. U weet zo vooraf waar u aan toe bent. Wij beseffen dat dat belangrijk is en zullen zorgen dat u niet negatief wordt verrast.

Bij ons werkt over het algemeen niet één advocaat aan uw zaak, maar meerdere. Op die manier bent u niet afhankelijk van één aanspraakpunt. Is een van de advocaten niet beschikbaar, dan kunt u zich richten tot de ander. Zo bent u verzekerd van goed contact met ons en belangrijker nog, van voortgang in uw zaak.

Neem vrijblijvend contact op
Heeft u advies nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij reageren over het algemeen nog dezelfde dag! U krijgt een duidelijk plan van aanpak, zodat u weet waar u aan toe bent. Ook krijgt u een helder kostenplaatje te zien. Wij zijn overtuigd dat wij met een plan zullen komen waar u vertrouwen in heeft. Daarom is het eerste gesprek dat u met ons heeft ook vrijblijvend.

Waarom Loonstein Advocaten?

Wij vechten, voor iedereen die juridische hulp nodig heeft. Met kennis, lef en creativiteit komen we tot gewenste oplossingen. Dat doen we op onze eigen wijze: altijd volgens de wet, niet altijd volgens het boekje.

Ervaring & Expertise

Ons kantoor bestaat sinds 1983 en de grondlegger, Herman Loonstein, zit al 42 jaar ‘in het vak’.

Lef & Creativieit

De persoonlijke aanpak maakt Herman Loonstein één van Nederland's bekendste advocaten.

Multidisciplinair Team

Cliënten zijn bij ons niet toegewezen tot de kennis van één advocaat, onze specialisten werken samen.

Betrokken

Groot of klein, individu of bedrijf. Binnen én buiten de rechtszaal bieden wij de hulp, steun en inzet.

  Vrijblijvend Gesprek

  Maak een afspraak voor een vrijblijvend consultatiegesprek.
  Rechtsgebieden