< Terug naar Ons team

De heer mr. B.Z. (Benzi) Loonstein

 

Benzi Loonstein (1991) is sinds augustus 2018 werkzaam als advocaat bij Loonstein Advocaten. Daarvoor heeft hij in binnen- en buitenland ervaring opgedaan in de juridische wereld. 

Benzi is gespecialiseerd in de commerciële (civiele) procespraktijk, in het bijzonder het verbintenissenrecht. Daarin staat hij cliënten bij in kwesties aangaande contractuele en buitencontractuele aansprakelijkheid. Te denken valt hierbij aan zaken als onrechtmatige daad, contractbreuk of ontbinding van contracten. Benzi treedt hierbij op voor zowel bedrijven als particulieren.

Benzi heeft een bijzondere focus op zaken binnen de kansspelmarkt. Hij treedt voornamelijk op voor cliënten die vorderingen hebben op kansspelaanbieders die hun zorgplicht hebben geschonden of illegaal hun diensten hebben aangeboden.

Benzi heeft tevens zijn master strafrecht behaald. Vanuit die achtergrond heeft hij ook een voorliefde voor het strafrecht. Benzi kan u daarom ook bijstaan in strafzaken. 

Benzi is als advocaat nauw betrokken bij zijn cliënten. Met zijn strategisch inzicht en talent voor pleiten vecht hij voor de beste resultaten van zijn cliënten, binnen en buiten de rechtszaal. Met Benzi als advocaat bent u verzekerd van een advocaat die tot het uiterste gaat om het optimale resultaat voor u te behalen. 

Nieuwsartikelen

Transitievergoeding bij ontslag

3 augustus 2020 Als u wordt ontslagen heeft u mogelijk recht op een financiële vergoeding van uw (ex-) werkgever. Dit wordt ook wel de transitievergoeding genoemd. In dit artikel volgt een korte uiteenzetting over

Lees verder »