De heer mr. B.Z. (Benzi) Loonstein

 

Benzi Loonstein (1991) is sinds augustus 2018 werkzaam als advocaat bij Loonstein Advocaten. Daarvoor heeft hij in binnen- en buitenland ervaring opgedaan in de juridische wereld. 

De advocatuur is Benzi met de paplepel ingegoten. Tijdens, na en zelfs al vóór zijn studie heeft Benzi ervaring opgedaan binnen de juridische wereld, door in de schaduw van zijn vader, prof. mr. H. Loonstein, bij diens zaken mee te kijken en mee te denken. Benzi is gespecialiseerd in het arbeidsrecht, verbintenissenrecht en ondernemingsrecht. Als sport- en (in het bijzonder) voetbalfanaat ligt zijn focus verder op het sportrecht. Uit het combineren van zijn twee passies, sport en recht, haalt hij veel voldoening.

Benzi is als advocaat nauw betrokken bij zijn cliënten. Met zijn strategisch inzicht en talent voor pleiten vecht hij voor de beste resultaten van zijn cliënten, binnen en buiten de rechtszaal. Met Benzi als advocaat bent u verzekerd van een advocaat die tot het uiterste gaat om het optimale resultaat voor u te behalen. 

Nieuwsartikelen

Transitievergoeding bij ontslag

3 augustus 2020 Als u wordt ontslagen heeft u mogelijk recht op een financiële vergoeding van uw (ex-) werkgever. Dit wordt ook wel de transitievergoeding genoemd. In dit artikel volgt een korte uiteenzetting over

Lees verder »