De heer mr. B.Z. (Benzi) Loonstein

Advocaat / Attorney at law

Benzi Loonstein (1991) is sinds augustus 2018 werkzaam als advocaat bij Loonstein Advocaten. Daarvoor heeft hij in binnen- en buitenland ervaring opgedaan in de juridische wereld.

Benzi is gespecialiseerd in de commerciële (civiele) procespraktijk, in het bijzonder het verbintenissenrecht. Daarin staat hij cliënten bij in kwesties aangaande contractuele en buitencontractuele aansprakelijkheid. Te denken valt hierbij aan zaken als onrechtmatige daad, contractbreuk of ontbinding van contracten. Benzi treedt hierbij op voor zowel bedrijven als particulieren.

Benzi heeft een bijzondere focus op zaken binnen de kansspelmarkt. Hij treedt onder meer op voor cliënten die vorderingen hebben op kansspelaanbieders die hun zorgplicht hebben geschonden of illegaal hun diensten hebben aangeboden.

Benzi heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende (hoofd) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Verbintenissenrecht

Benzi is lid van de Vereniging Sport en Recht.

Benzi heeft tevens zijn master strafrecht behaald. Vanuit die achtergrond heeft hij ook een voorliefde voor het strafrecht. Benzi kan u daarom ook bijstaan in strafzaken.

Benzi is als advocaat nauw betrokken bij zijn cliënten. Hij vecht voor de beste resultaten van zijn cliënten, binnen en buiten de rechtszaal. Met Benzi als advocaat bent u verzekerd van een advocaat die tot het uiterste gaat om het optimale resultaat voor u te behalen.