De heer mr. E. (Eric) Aviv, advocaat en notaris te Israël

Eric Aviv is in 2002 afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht in de specialisatie Strafrecht. Aan zijn diploma is het judicium “met genoegen” toegekend. Na zijn beëdiging als advocaat in Nederland in 2002, hield Eric kantoor in Dordrecht en Maastricht. Hij heeft zich aldaar met name gericht op het (internationaal) contractenrecht, arbeidsrecht, algemeen verbintenissenrecht en strafrecht.

In 2010 is Eric naar Israël geëmigreerd en heeft hij zich als advocaat in Nederland laten uitschrijven. In 2011 is Eric in Israël als advocaat ingeschreven. Per februari 2018 is hij tevens notaris te Petach Tikva, Israël. Eric voert als jurist procedures bij de Nederlandse kantongerechten en als advocaat bij Israëlische rechtbanken. Eric is lid van de Israëlische Orde van Advocaten (Israel Bar Association).

Nieuwsartikelen

Transitievergoeding bij ontslag

3 augustus 2020 Als u wordt ontslagen heeft u mogelijk recht op een financiële vergoeding van uw (ex-) werkgever. Dit wordt ook wel de transitievergoeding genoemd. In dit artikel volgt een korte uiteenzetting over

Lees verder »