Terug naar Nieuws

Bram Moszkowicz doet aangifte tegen ‘historicus’ Paul Bronzwaer

Facebook
Twitter
LinkedIn

12 oktober 2018

Oud-advocaat Bram Moszkowicz gaat aangifte doen tegen de Maastrichtse ‘historicus’ Paul Bronzwaer wegens smaad en laster. In het recent verschenen boek over Max Moszkowicz sr. (“De bokser. Het leven van Max Moszkowicz”), zegt Bronzwaer onder meer dat Max Moszkowicz sr. ‘een soort Holocaust-exploitant’ is. Max Moszkowicz sr., die in de Tweede Wereldoorlog een verblijf in Duitse vernietigingskampen overleefde, ‘probeert er munt uit te slaan’, volgens Bronzwaer, daarbij verwijzend naar het oorlogsverleden van Max Moszkowicz sr.

Mr. H. Loonstein verleent Bram Moszkowicz zijn juridische bijstand en zal namens Bram Moszkowicz aangifte doen tegen Paul Bronzwaer bij het parket van Openbaar Ministerie in Limburg.

https://www.ad.nl/show/moszkowicz-doet-aangifte-wegens-laster-tegen-historicus~af87aae1/

Meer nieuwsartikelen