Terug naar Nieuws

Festiviteit: mr. Joia ten Velden beëdigd als advocaat

Facebook
Twitter
LinkedIn

23 februari 2022 Vandaag is een gedenkwaardige en heugelijke dag! Eén van onze grote talenten, mr. Joia ten Velden, is bij de rechtbank Amsterdam beëdigd als advocaat. Joia is, nadat hij aan de Universiteit Leiden cum laude is afgestudeerd, eind 2020 in dienst getreden bij Loonstein Advocaten. Joia combineerde vanaf dag één zijn vriendelijke en spontane uitstraling met juridisch kwalitatief hoogwaardig werk. Hij heeft bovendien de doortastendheid en het ‘outside the box’-denken – waar we bij Loonstein Advocaten van houden – al in zijn genen zitten. Met Joia als aanwinst breidt ons team aan advocaten wederom uit.
 
Joia richt zich op het verbintenissenrecht, meer in het bijzonder op het contracten- en arbeidsrecht. Daarnaast speelt hij binnen ons kantoor een belangrijke rol in het kader van het naoorlogs rechtsherstel. Eén dag per week is Joia als gastdocent verbonden aan de Universiteit Leiden.

Via deze weg feliciteren wij Joia van harte met deze mijlpaal. Lechaim!

Meer nieuwsartikelen