• Uw onderneming is verdachte
 • Juridische hulp aan verdachten
 • Juridische hulp aan slachtoffers
 • Geweldsdelicten
 • Fraude
 • Ontnemingsmaatregel
 • Financieel economisch strafrecht
 • Opiumwet
 • Uitlevering
 • Overlevering
 • Herziening van uw zaak

Wordt u verdacht van een strafbaar feit of bent u juist slachtoffer van een strafbaar feit? Dan kunt u rekenen op onze steun. We verdedigen zowel verdachten als slachtoffers in strafrechtzaken. De advocaten op ons kantoor zijn meerdere talen machtig, waaronder Nederlands, Engels, Hebreeuws (Ivriet) en Duits.

Commune strafrecht
Ons kantoor verleent bijstand op verschillende gebieden in het strafrecht. Onze advocaten verlenen bijstand aan verdachten en slachtoffers in het commune strafrecht. Dit betreft strafbare feiten die zijn omschreven in het Wetboek van Strafrecht, zoals levensdelicten (moord en doodslag), geweldsmisdrijven, mensenhandel, zedenmisdrijven en vermogensdelicten. Ons kantoor houdt zich ook actief bezig met economische delicten, zoals witwassen, fraude, oplichting en valsheid in geschriften.

Verkeer
Ons team van advocaten houdt zich ook bezig met verkeersstrafrecht. Dit onderdeel van het strafrecht houdt zich bezig met strafbare feiten in het verkeer. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om het veroorzaken van ongevallen in het verkeer, het te snel rijden of het rijden onder invloed.

Drugszaken
Ook in drugszaken staan onze advocaten u graag bij. Het kan gaan om eenvoudige zaken zoals het bezitten of gebruiken van (soft-)drugs of het telen van hennep voor eigen gebruik, maar het kan ook gaan om grootschalige drugssmokkel of hennepplantages.

Wij staan u graag bij
Bent u op heterdaad aangehouden? Of heeft u een bericht ontvangen van de politie met een uitnodiging voor een verhoor? Wij begrijpen dat dit voor u spannend kan zijn. Wij helpen u graag. Wij zullen voor het verhoor met u overleggen en u op het verhoor voorbereiden.

Bent u slachtoffer geworden van een strafbaar feit? Ook dan kunnen wij u helpen. Wij kunnen u begeleiden met de aangifte en in het strafproces kunnen wij door u geleden schade op de verdachte verhalen.

Pro deo
Wij staan verdachten ook pro deo bij. Dat betekent dat de kosten van de advocaat grotendeels worden betaald door de Nederlandse Staat.

Neem vrijblijvend contact op
Heeft u advies nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij reageren over het algemeen nog dezelfde dag! U krijgt een duidelijk plan van aanpak, zodat u weet waar u aan toe bent. Ook krijgt u een helder kostenplaatje te zien. Wij zijn overtuigd dat wij met een plan zullen komen waar u vertrouwen in heeft. Daarom is het eerste gesprek dat u met ons heeft ook vrijblijvend.

Waarom Loonstein Advocaten?

Wij vechten, voor iedereen die juridische hulp nodig heeft. Met kennis, lef en creativiteit komen we tot gewenste oplossingen. Dat doen we op onze eigen wijze: altijd volgens de wet, niet altijd volgens het boekje.

Ervaring & Expertise

Ons kantoor bestaat sinds 1983 en de grondlegger, Herman Loonstein, zit al 42 jaar ‘in het vak’.

Lef & Creativieit

De persoonlijke aanpak maakt Herman Loonstein één van Nederland's bekendste advocaten.

Multidisciplinair Team

Cliënten zijn bij ons niet toegewezen tot de kennis van één advocaat, onze specialisten werken samen.

Betrokken

Groot of klein, individu of bedrijf. Binnen én buiten de rechtszaal bieden wij de hulp, steun en inzet.

  Vrijblijvend Gesprek

  Maak een afspraak voor een vrijblijvend consultatiegesprek.
  Rechtsgebieden