Mevrouw mr. R.A. (Romy) van den Heuvel

Romy van den Heuvel is als Juridisch Office Manager verbonden aan Loonstein Advocaten. Romy doet als jurist dossieronderzoek en geeft leiding aan het secretariële apparaat van ons kantoor. Verder ondersteunt Romy de advocaten en juristen bij hun dagelijkse werkzaamheden.

In 2016 behaalde Romy haar bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna volgde Romy een master Public International Law in 2017, met als specialismen mensenrechten en internationaal strafrecht. In 2018 rondde Romy extra vakken af op het gebied van militair recht, kinderrechten en vreemdelingenrecht.

Naast haar studie is Romy coördinator bij stichting Rechtswinkel Noord-Holland Noord, locatie Heerhugowaard. Ook staat zij regelmatig als trainer van een meidenteam en als speelster op het voetbalveld.

Nieuwsartikelen

Procesafspraken in Cymbal-zaak

24 juli 2019 In de Cymbal-zaak, die landelijk en internationaal veel aandacht kreeg, zijn tussen het OM en de verdediging in de aanloop naar de inhoudelijke zittingen procesafspraken gemaakt. Mrs. Herman en Benzi Loonstein

Lees verder »