De heer mr. H.J. (Johan) Oosterhagen

Johan Oosterhagen (1993) woont in Bodegraven en is onze advocaat uit de regio ‘t Groene Hart. Hij studeerde Rechtsgeleerdheid aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Tijdens zijn studie specialiseerde Johan zich in strafrecht, privaatrecht, belastingrecht en bedrijfseconomie. Aan de Universiteit Leiden studeerde hij Encyclopedie en Filosofie van het recht en Straf- en strafprocesrecht. Eerder studeerde Johan (met succes) een jaar Bedrijfskunde.

Sinds 2013 is Johan verbonden aan ons kantoor. In de praktijk richt Johan zich op strafzaken, jeugdzorgzaken en (langlopende) letselschadezaken. Als advocaat heeft Johan oog voor het persoonlijke verhaal van zijn cliënten en Johan beschikt altijd over een uitstekende dossierkennis.

Johan heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten
het volgende (hoofd) rechtsgebied geregistreerd: Letselschaderecht. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op het geregistreerde hoofdrechtsgebied.

Nieuwsartikelen

Nazi-bunker behoudt monumentenstatus

7 november 2017 De rechtbank Amsterdam heeft vandaag beslist dat de Nazi-bunker in Amstelveen haar monumentenstatus behoudt. De Gemeente Amstelveen heeft op 31 mei 2016 de bunker aan de Wolfert van Borsselenweg 117a in

Lees verder »