< Terug naar Ons team

Mevrouw J.J. (Jana) Sloot

Mevrouw J.J. (Jana) Sloot

Jana Sloot (1998) is studente aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. In juni 2021 heeft zij de Bachelor Rechtsgeleerdheid succesvol afgerond. Tijdens haar Bachelor  heeft zij zich vooral gespecialiseerd in het strafrecht. Op dit moment is Jana bezig met haar Master Rechtsgeleerdheid met als specialisatie Privaatrecht. Haar interesses zijn breed en dat maakt een stage bij Loonstein Advocaten, met een algemene rechtspraktijk, ideaal. Jana maakt sinds 1 november 2021 onderdeel uit van het team van Loonstein Advocaten en voert zowel secretariële als juridische werkzaamheden uit.

Jana: ‘Stage lopen bij Loonstein Advocaten zou ik iedereen kunnen aanbevelen. Het is een hecht team dat bereid is je op weg te helpen. Je gaat zelfstandig te werk, maar kan altijd om advies vragen. Kortom, een erg leerzame ervaring!

Nieuwsartikelen

Transitievergoeding bij ontslag

3 augustus 2020 Als u wordt ontslagen heeft u mogelijk recht op een financiële vergoeding van uw (ex-) werkgever. Dit wordt ook wel de transitievergoeding genoemd. In dit artikel volgt een korte uiteenzetting over

Lees verder »