Bereikbaarheid Loonstein Advocaten in verband met het coronavirus

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

In verband met het coronavirus is Loonstein Advocaten verminderd bereikbaar en zijn enkele maatregelen van kracht.

Kantoorafspraken gaan in ieder geval t/m 28 april 2020 niet door. 

Hebt u een afspraak met ons staan, dan nemen wij contact met u op om deze af te zeggen en eventueel opnieuw in te plannen (eventueel telefonisch of via video). U hoeft geen contact met ons te zoeken; u ontvangt vanzelf bericht van ons kantoor.

Zoals u wellicht weet hebben rechtbanken, gerechtshoven en bijzondere colleges hun deuren gesloten. Dit betekent dat rechtszittingen (met uitzondering van spoedeisende zaken) t/m 28 april a.s. niet door zullen gaan. Indien in deze periode een zitting is gepland in uw zaak, dan hoort u zo spoedig mogelijk van ons of deze doorgaat. Uiteraard kunt u ons ook mailen over de status van uw zaak.

Meer informatie over zittingen en maatregelen die de rechtspraak heeft genomen? Klik hier.

Ons kantoor is in deze periode tevens verminderd telefonisch bereikbaar. Wij verzoeken u daarom een e-mail te sturen. In verband met een verminderde kantoorbezetting ontvangt u mogelijk later een reactie dan u van ons gewend bent.

Kunt u ons niet bereiken en is sprake van een spoedeisend geval? Neem dan contact op met mr. M.H. Aalmoes, advocaat te Amserdam, via telefoonnummer 020-6992209.

Dank voor uw begrip en blijf gezond!

Team Loonstein Advocaten

Meer nieuwsartikelen